Tagoknak

Facebook

Tanfolyamok

Jelenleg nincs elérhető aktuális tanfolyamunk, kérlek érdeklődj ügyfélszolgálatunkon!

Állapotfelmérés, biorezonanciás vizsgálattal egybekötveAkciók

Kezelés jellege: Természetgyógyászati vizsgálat
Kezelés időtartama: 60 - 120 perc
Kezelés ára: lásd árlista ide kattinva 

Mit kell tudni a vizsgálatról?

Napjainkban egyre inkább teret hódítanak a különböző fényterápiás, hangterápiás, biorezonanciás kezelések. Ezek a terápiák is mind a frekvenciák gyógyító hatásán alapulnak. Bármelyik technikát is nézzük mindegyik módszer a helyes frekvenciák visszaállítására törekszik.  A REIKI mester az univerzális energiát alakítja át és kezével juttatja a helyes rezgéseket a kezelendő személybe. A biorezonanciás készüléket használó természetgyógyász is a sejtek, szervek helyes rezgéseit állítja helyre. A homeopátiás szerek gyógyító hatásai is rezgéseken alapulnak, hiszen már sok esetben a hígítás olyan mértékű, hogy maga a hatóanyag nem kimutatható a szerben, "csak" a rezgése van jelen.

A biorezonancia elv felhasználásával információt is kaphatunk testünk egészségi állapotáról.

Stúdiónkban az állapotfelméréshez először regisztrálnod kell, egy konzultáció keretében kitöltésre kerül az állapotfelmérő lap.

Ezt követően tudsz időpontot egyeztetni egy személyes konzultációra természetgyógyászunkkal. A vizsgálatara az anamnézis felvétele miatt legyen szabad 1,5 órád. Amikor jössz a vizsgálatra befizeted az állapotfelmérés díját.

 

A személyes konzultációt követően, egy igen terjedelmes elemzést kapsz nyomtatott és PDF formátumban egészségügyi állapotodról (részletek lent), valamint a természetgyógyász által javasolt terápiás tervet.

Az állapotfelmérés után személyre szabott terápiákkal tudunk segíteni, de Te is választhatsz, hogy mit szeretnél. A vizsgálatokat követően már klubtagunk leszel és minden szolgáltatást a kedvezményes klubtag áron vehetsz igénybe! Csomagajánlataink választása esetén, további kedvezményekben lehet részed!

Biorezonanciás állapotfelmérés

Az elvről bővebben:

Az emberi test nagyszámú sejtek összessége, melyek folyamatosan növekednek, fejlődnek, differenciálódnak, regenerálódnak és pusztulnak, illetve megújítják magukat a rájuk jellemző osztódás útján. Kb. 25 millió sejt osztódik percenként egy felnőtt szervezetben, míg a vérsejtekből kb. 100 millió termelődik újra egy perc alatt. A sejtosztódás és növekedés folyamán a sejtmagban található töltéssel bíró részecskék, melyekből a sejtet felépítő alapegységek, az atomok állnak, illetve a sejtmagon kívüli elektronok folyamatos mozgásban és változásban vannak, ily módon pedig állandóan elektromágneses hullámokat bocsájtanak ki. Az elektromágneses hullámok, melyek az emberi szervezetből távoznak, pontosan utalnak az emberi test állapotára: más - más mintázatot mutatnak, akár egészséges az ember, akár meggyengült, akár beteg!

Ha meg tudjuk határozni ezeket a mintázatokat, meg tudjuk határozni a test állapotát is!

Mire használható pontosan a biorezonanciás állapotfelmérés?

A készülékkel a pillanatnyi egészségi állapotodat mérjük fel. A készülék integrálja az orvostudományt, a bioinformatikát, az elektronikát és egyéb tudományokat. Elméleti alapja a quantum fizika és gyógyászat. A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit. A felmérés alapján a tesztelő a tesztelt egészségi és energetikai állapotáról kap egy képet. A tesztelési eredmények azonban nem diagnosztikai értékűek, csak tájékoztatási célt szolgálnak. Az állapotfelmérés során végzett gépi vizsgálat non-invazív és gyorsan képes felmérni az emberi test működését.  A felmérés időtartama: kb. 1 perc. A készülék jó tulajdonságai közé tartozik továbbá, hogy praktikus, felhasználóbarát, egyszerű, gyors, gazdaságos.
A további tudományos kutatásokkal ez az eszköz az egészségmegőrzésben egyre szélesebb fejlesztési potenciállal rendelkezik és minden bizonnyal nagyban hozzájárulhat majd az orvosi háttér további fejlesztéséhez.

A készülék jellemzői:

1. Professzionális: Több millió eset tanulmányozását követően több évvel ezelőtt, számítástechnikusok és orvos szakértők tervezték meg, és fejlesztik azóta is a gépet.

2. Átfogó: A készülék az emberi test széleskörű vizsgálatára képes. A vizsgálatot követően 16 (férfiaknál 17) féle tesztjelentést kapunk a 16 féle szervrendszer működéséről.

3. Pontos: A statisztikai elemzéseket szigorúan a tudományos metodusoknak megfelelően végzik. A készülék mérési pontossága elérheti a 85%-ot, ami a kategóriájában kíválónak mondható.

4. Preventív: Ez az eszköz már azelőtt kimutathatja az egészségben bekövetkezett változásokat, mielőtt azok fizikai szinten megjelennének. A korai felismerés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését.

5. Gazdaságos: A tesztelés ára az átlagember számára elérhető és elfogadható.

6. Biztonságos: A tesztelés non-invazív, (nem hatol be, nem sérti az emberi testet) így azok is igénybe vehetik, akik rettegnek a tűktől.

Az állapotfelmérés során az alábbi területeken kapsz átfogó információt tested egészségügyi állapotáról:

1. Nyomelemek, ásványi anyagok

2. Toxinok, mérgek

3. Vércukor

4. Reumás csontbetegségek elemzése

5. Csontsűrűség-elemzés

6. Csontbetegségek jellemzőinek elemzése

7. Agyi idegek állapotának elemezése

8. Tüdőfunkciók elemzése

9. Gyomor- és bél működésének elemzése

10. Keringés és az agyi erek állapotának elemzése

11. Az epehólyag működésének elemzése

12. Máj működésének elemzése

13. Hasnyálmirigy működésének elemzése

14. Vese működésének elemzése

15. Prosztata

16. Férfiasság

17. Nőgyógyászati elemzés

18. Kiválasztás elemzése

19. Immunrendszer

20. Bőr analízis

21. Mell analízis

22. Nehézfémek

23. Allergének

24. Aminósavak

25. Fizikai állapot

26. Testelemzés (zsír - izomtömeg, stb..)

27. Szem

28. Elhízás